ZorgKode

Bewindvoering
Als iemand niet goed voor zichzelf kan zorgen is bewindvoering een oplossing. Een bewindvoerder ondersteunt bij de praktische en financiële zaken die voor iemand geregeld moeten worden en bewaakt alle financiële beslissingen. Bij bewindvoering is deze zorg in vertrouwde handen!

Budgetbeheer
Budgetbeheer is niet alleen belangrijk voor mensen met problemen, maar ook voor mensen die problemen willen voorkomen. Hoeveel heeft u eigenlijk nodig? En hoe zorgt u ervoor dat u niet teveel uitgeeft? Bij bewindvoering loopt deze ondersteuning via de rechtbank.

Schuldhulpverlening
Schulden zijn een probleem als de inkomsten die iemand geniet niet toereikend zijn om aan de verplichtingen te voldoen. Een groot probleem is het ontbreken van een overzicht over alle schulden. Hierdoor weten de betrokkenen niet wat ze moeten doen en kunnen schulden zich opstapelen.

ZorgKode
De Hofstede 43
4033 BV Lienden
Tel: 0344-603305
E-mail: info@zorgkode.nl

http://www.zorgkode.nl

Walbeek Trappen & Kozijnen

Walbeek trappen & kozijnen bestaat al sinds 1975 en is opgericht door de vader van de huidige eigenaar, Nico Walbeek. Naast kwaliteit is ook flexibiliteit voor dit familiebedrijf van groot belang.
In de werkplaats wordt er gebruik gemaakt van professionele machines, waaronder een CNC freesbank. Hierdoor zijn hele specifieke wensen geen enkel probleem. Op deze manier kan optimaal aan de vraag van de klanten tegemoet worden gekomen.
Er wordt gewerkt met elke verkrijgbare houtsoort, van vuren tot eiken. Elke trap wordt geheel naar wens van de klant in ieder model of elke vorm gemaakt. Tevens worden alle mogelijke kozijnen gefabriceerd, zoals draai/val ramen, schuifpuien, voordeuren, etc. In vele gevallen wordt het kozijn compleet met glas en ventilatieroosters afgeleverd.
Walbeek trappen & kozijnen neemt, naast de vakkundige productie, ook het inmeten en de plaatsing van de trappen voor haar rekening en levert aan particulieren en de aannemerij.

De Hofstede 53
4033 BV Lienden
(0344) 602178

http://www.walbeektrappenenkozijnen.nl/

Vonk

Vonk en Co is een transportbedrijf gespecialiseerd in de distributie van witgoed producten voor diverse toonaangevende merken zoals Miele, Lieberr, Bosch, Siemens, Smeg, Indesit etc.
Sinds 2009 is de hoofdzetel gevestigd op bedrijventerrein Medel in Tiel met een opslag capaciteit van 40.000 m2. Het gebouw op bedrijventerrein “de Hofstede” wordt nog steeds gebruikt als buffer magazijn, maar wordt ook aan derden verhuurd en heeft een capaciteit van 16.000 m2.

Het Eek 3
4004 LM Tiel

http://www.vonk-co.nl/

Vercon bv

Sinds 1980 is Vercon actief op de Nederlandse markt. Aannemers en architectenburo’s hebben Vercon leren kennen als betrouwbare en constructieve partner.
Vanuit het centraal gelegen Lienden biedt Vercon vakwerk met uitgebreide service. Van ontwerp tot realisatie van grote staalconstructies of klein las- en constructiewerk. U kunt rekenen op kwalitatief vakwerk.

De Hofstede 61a
4033 BV Lienden
(0488) 482656

http:/verconelst.nl/